Nu luați noile acte de identitate digitală cu cip 666


Frați și Surori Ortodocși Mărturisitori de Pretutindeni

Am găsit ceva,

Extrem de Frumos și Emoționant

în cele duhovnicești spirituale,

de citit și reținut

V-am îmbrățișat în Iisus Hristos, Dumnezeu și Om

–––––

Voi doar să vă rugați: ”Doamne ajută-mă și întărește-mă!” Iubiților, nu veți mai avea acces la tratamente și spitale până nu veți accepta acel card buletin nou, dar voi să nu-l luați. Ascultați-mă, să nu-l luați!

În acea vreme puțini oameni vor avea boli de la Dumnezeu, majoritatea vor avea boli trimise de vrăjmașul. Să nu ajungeți prin spitale și să nu luați medicamentele lor, doar să vă rugați Domnului să vă dea răbdare ca să puteți îndura, și vă va fi ușor.

Celor care vor fi luați la mucenicie or să le facă răni, îi vor injecta, dar nu îi va durea. Trebuie să fiți fermi și curajoși, să muriți dacă trebuie, dar să nu acceptați acele buletine noi. Dumnezeu este cu voi!

Ei vor încerca să vă convingă să luați buletinele cele noi, dar voi să refuzați și să spuneți că aveți un buletin deja, nu sunteți fără buletin. Vorbiți cât încă se poate vorbi, fiindcă va veni o vreme când vă va fi frică de toate. Nu va fi ușor de observat scăderea sentimentelor creștine la popor!

Oamenii își pun speranțele în păstori și nici nu vor comunica între ei, va exista o contradicție. Dacă va fi vreo persoană căreia Dumnezeu îi va deschide adevărul, și ea va încerca să îi convingă pe ceilalți, nu îl vor băga în seamă, întrucât vor avea încredere deplină în preoți.

Satana va încerca foarte tare și cu îndrăzneală să lupte ca întregul glob să fie cu pecetea sa, dar pe el nu-l interesează lumea, el este interesat de creștinii ortodocși. Se va purta un război mare împotriva lumii creștine, împotriva lumii creștin-ortodoxe.

Va fi mare foamete de cuvânt și de îndrumare! Nu va mai avea cine să spună adevărul oamenilor. Iar oamenii vor fi tulburați și se vor repezi la oricine poartă barbă, la orice popă.

De multe ori oamenii vor greși și mulți vrăjmași vor purta barbă, și nu vor fi slujitori ai Bisericii, ci vor fi din lume și se vor masca, se vor preface că sunt preoți…

Va fi foarte trist, rugați-vă ca Dumnezeu să vă păzească, să vă apere, chiar și pe cei care i-a ales dinainte. Poporul va fi mințit și înșelat de păstorii trădători.

Nu vă temeți, pentru că Dumnezeu are nevoie de oameni curajoși. “Nu îi iubește Duhul Meu pe cei cu suflete mici și fricoase.” Vorbiți cu curaj! Nu vă speriați! Dacă vă temeți, veți pierde harul și darul Duhului Sfânt!

Arhimandritul Tavrion (1898-1978)

3 gânduri despre „Nu luați noile acte de identitate digitală cu cip 666

 1. Mi-a expirat CI . Saptamana viitoare probabil , voi fi nevoit sa merg sa solicit inlocuirea sa . Luminati-ma : ce pot face ? Sa refuz noul CI { parca-i dupa mine } pe care mi-l vor da aia in loc sau…ce sa fac caci , daca vreodata am nevoie de el la farmacie , la doctor la…cimitir … la posta pentru banii de somaj sau alte ” ajutoare ” ? Spui dumneata : ” Vorbiti cat se mai poate vorbi … ” De fapt chiar nu se mai poate vorbi in acest regim dictatorial ce are elemente staliniste , neomarxiste si golanesti totodata . Vorbesti dar…ai grije ce vorbesti !

  Apreciat de 1 persoană

  1. Frate Drag Marian,

   Salutări din Bârlad Vaslui 🤝🏻
   Ceia ce-ți pot spune, repede, încă de la început, este faptul următor…
   Solicită tot Cartea de Identitate pe suport de plastic, cum ai avut și pînă în prezent
   Asta se mai poate solicita, încă, pînă în anul 2031 când din nefericire, am înțeles că va fi implementat obligatoriu, la nivel național și internațional, fără doar și poate, Noul Buletin de Identitate Digital cu Cip 666
   Ai acest drept cel puțin, momentan, pentru o perioadă destul de mică, pînă vor da lege ca să fie, obligatoriu la nivel național și internațional, peste tot, va fi așa…
   Dar cu Ajutorul lui Dumnezeu 💥 te informez, să nu-ți iei, niciodată, nicăieri, așa ceva, adică, noua identitate digitală cu cip 666, doamne Ferește de așa ceva

   Apreciază

  2. Noua identitate digitală cu cip 666, înseamnă, cu alte cuvinte, că tu ești de acord cu așa ceva și totodată, refuzi să mai fii indentificat ca om, doamne Ferește de așa ceva, cu alte cuvinte, spus, numai ai nici o legătură cu Dumnezeu 💥 de unde fiecare dintre noi ne tragem, esența umană

   Apreciază

Scrieti un comentariu ...

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s