Altă înșelătorie: încălzirea globală! Urmează și lockdown-ul climatic!


Creșterea prețurilor la energia electrică are legătură cu minciuna „schimbărilor climatice”, o minciună globală promovată de politicieni, mass-media și toti activiștii de stânga.

Globaliștii au inventat minciuna „schimbărilor climatice”, după ce au văzut că minciuna „încălzirii globale” nu mai funcționează și că predicțiile lor nu se întâmplă. Sub pretextul „luptei împotriva schimbărilor climatice”, globaliștii impun taxe uriașe oamenilor, militează pentru reducerea populației Pământului și susțin public instaurarea Guvernului Mondial.

În cazul „schimbărilor climatice”, dioxidul de carbon este prezentat ca fiind „inamicul omenirii„, iar globaliștii militează pentru reducerea la zero a dioxidului de carbon. Dioxidul de carbon (CO2) nu este inamicul omenirii, ci un aliment pentru plante. Oamenii de știință au văzut că dioxidul de carbon contribuie la înverzirea planetei.

Fără dioxid de carbon, viața pe Pământ nu ar exista. Globaliștii se folosesc de minciuna schimbărilor climatice pentru a distruge drepturile și libertățile oamenilor, cu scopul de a implementa politicile comuniste/ecologiste care fac parte din Agenda 21-2030, care este Agenda Guvernului Mondial.

Energia verde” promovată de comuniștii corporatiști ecologiști este o escrocherie globalăEste o energie scumpă, ineficientă și nu are nicio legătură cu tehnologia secretă a energiei libere, care este secretă și care face parte din proiectele negre.

Minciuna „schimbărilor climatice” are legătură și cu digitalizarea, inteligența artificială, transumanismul (combinarea omului cu inteligența artificială, astfel încât omului să îi fie tăiată legătura cu Divinitatea), desființarea proprietății private și cu orașele inteligente (închisorile Guvernului Mondial).

Globaliștii vorbesc despre mutarea oamenilor din zonele rurale către orașele inteligente, care vor fi monitorizate cu ajutorul inteligenței artificiale.

După restricțiile impuse oamenilor sub pretextul „luptei împotriva C-19, globaliștii vorbesc despre lockdown-uri climatice.

Ce înseamnă lockdown-uri climatice? Vor fi restricții similare cu cele impuse sub pretextul C-19. Globaliștii vorbesc și despre raționalizarea consumului de energie, exact ca in comunism, căci globalismul este noul comunism, iar globaliștii sunt noii comuniști corporatiști.

Dacă oamenii nu se trezesc, acesta va fi viitorul sinistru pe care ni-l pregătesc globaliștii, dar suntem convinși că oamenii se vor trezi și că globaliștii vor fi învinși.

Ne întoarcem la opaiț, suntem împinși forțat să trăim în întuneric, fără căldură, apă, mâncare obișnuită și nu mai avem voie să ne simțim OAMENI! Nici animalele nu sunt supuse unui asemenea regim dar psihopații cred că ceilalți oameni sunt viruși ce trebuie obligatoriu uciși! Și perseverează de aproape 2 ani fără ca cineva să-i oprească! 

Sursa 1,  Departamentul de informații

Sursa 2, Romania fara justitie

Postati un comentariu ... Multumesc Frumos...