Criza refugiaților afgani, o capcană cu efecte grave pe termen lung


Vă mai amintiți criza refugiaților sirieni din urmă cu șase ani? Emoțiile și reacțiile lumii erau la fel de puternice cum sunt în prezent față de situația din Afganistan. Și atunci, ca și acum, se făcea apel la primirea refugiaților de către țările europene.

Refugiații din urmă cu șase ani erau majoritatea bărbați tineri și singuri. Priviți imaginile de acum cu refugiații afgani și veți observa același lucru. Vasta majoritate sunt bărbați tineri și singuri, eu aș zice că raportul bărbați-femei e de 90% barbați și doar 10% femei și copii. Și se vorbește de milioane de refugiați musulmani care vor invada Europa, așa cum s-a mai întâmplat și în urmă cu șase ani.

Nu ar fi mai logic ca toți acești bărbați tineri, în puterea vârstei, să lupte pentru țara lor decât să dea bir cu fugiții? Pentru că odată ajunși în Europa majoritatea nu se vor integra, dimpotrivă, vor încerca schimbarea Europei după modelul țării lor de baștină. Oare chiar așa de lipsiți de viziune sunt liderii europeni încât să nu realizeze acest lucru?

Sursa, Rost Online

Postati un comentariu ... Multumesc Frumos...